Hoppa till innehåll
Tech Logo 1
30%

Javascript

Tech Logo 2
30%

HTML

Tech Logo 3
20%

Figma

Tech Logo 4
20%

PS

Pinko Soft

Webbplats

Digital webbyrå

Image 1

Utmaningar

Vid utvecklingen av Pinkosofts landningssida tog vi oss an utmaningen att skapa en stilren och funktionell design som speglar digitala innovationer. Lösningen var att implementera en intuitiv navigationsstruktur och visuellt engagerande innehåll som framhäver klientens tjänster och expertis. Resultatet är en ökad användarinteraktion och förbättrad online närvaro.

Second Section Image
Third Section Image 1
Third Section Image 2

Lösningar

Lösningen för Pinkosofts landningssida inkluderade en skräddarsydd, responsiv design som optimalt utnyttjar moderna webbteknologier för att förbättra användarupplevelsen. Vi fokuserade på att skapa en lättanvänd men kraftfull plattform som effektivt presenterar företagets tjänster och stärker deras varumärke online.

Typography Image

Colors

Pinkosoft använder en palett som signalerar professionalism och innovation med toner av Djup Lila, Kungligt Lila och Levande Rosa. Dessa färger kombineras för att skapa en miljö som främjar fokus och kreativitet.

Full Width Image

Visuell Design

Pinkosoft visuella design betonar en stilren och modern estetik, med ett användargränssnitt skapat för att erbjuda tydlighet och effektivitet. För ytterligare information och fördjupad förståelse för denna plattform, rekommenderas ett besök på pinkosoft.com.

Section 8 Image

Vad vår kunder säger

Möt några av de ledande företagen som har valt oss för att förverkliga sina visioner. Vårt engagemang för kvalitet och innovation återspeglas i varje projekt vi levererar.