Hoppa till innehåll
Tech Logo 1
50%

Flutter

Tech Logo 2
20%

JavaScript

Tech Logo 3
20%

Laravel

Tech Logo 4
10%

Figma

Easyklikk

Category

Collaborative, project management

Image 1

Utmaningar

Utmaningarna med att utveckla Easyklikk var att skapa en omfattande projektledningsplattform som kunde hantera uppgifter, tidrapportering, fakturering, och kommunikation på ett säkert och effektivt sätt. Plattformen behövde vara intuitiv för att säkerställa en smidig användarupplevelse för projektledare och teammedlemmar.

Third Section Image 1
Third Section Image 2
Third Section Image 2

Lösningar

Användarcentrerad Design

Vi utvecklade en intuitiv navigeringsstruktur som gör det enkelt för användare att hantera projekt, tilldela uppgifter, och följa tidsfrister.

Säker Datahantering

Implementering av robusta säkerhetsåtgärder för att skydda användardata och projektinformation.

Responsivt och Tillgängligt

Plattformen är designad för att vara tillgänglig på alla enheter, med en responsiv design som anpassar sig efter användarens skärmstorlek.

Visuellt och typografi hierarki

Typography Image

Färger

Easyklikk använder en palett som signalerar professionalism och innovation med toner av Elektriskt Blått , Framtidens Grå, och Innovativt Grönt . Dessa färger kombineras för att skapa en miljö som främjar fokus och kreativitet.

Minimalistisk ikonografi

Vi använder minimalistisk ikonografi för att underlätta navigeringen och göra användarupplevelsen så intuitiv som möjligt.

Icon 1 Icon 2 Icon 3 Icon 4
Third Section Image 1
Third Section Image 2
Third Section Image 2

Visuell Design

Easyklikk’s visuella design betonar en stilren och modern estetik, med ett användargränssnitt skapat för att erbjuda tydlighet och effektivitet. För ytterligare information och fördjupad förståelse för denna plattform, rekommenderas ett besök på easyklikk.com.

Section 8 Image

Kundomdömen som Talar Volym